FAQ

Har du spørgsmål?

Når du lejer Jydekompagniet ind til en opgave for dit firma, er det din virksomhed som indlejer, der står for at have en godkendt Autorisation og KLS-system.

Kontrakten, der udarbejdes, henviser til: Bekendtgørelse Nr. 1414 fra D. 4/12-2018 – Kap. 3, §8 Bekendtgørelsen om autorisation og drift af virksomhed på el-, vvs- og kloakinstallationsområdet.

Som udgangspunktet er svaret ingenting! Du hyrer Jydekompagniet med det mest basale værktøj såsom skrue- og boremaskine, slagboremaskine, spændingstester samt det gængse håndværktøj til brug i el-branchen. Jeg kan også medbringe ting som arbejdslamper, båndsav, slagnøgle, stiksav, hulsave, linjelaser og andet specifikt værktøj.

Det hele kommer an på, hvad vi aftaler.

Det er noget, du helt bestemmer, når du hyrer Jydekompagniet. Lad og tage en snak om, hvordan du kunne tænke dig, at samarbejdet skal fungere. Så finder vi ud af en løsning.
Skal jeg varetage serviceopgaver for dig, er bilen som regel fyldt med det mest nødvendige. 

Alle materialer og forbrugsvarer brugt fra jydekompagniets bil vil blive påført fakturaen.

Der er ikke nogen faste begrænsninger på, hvor længe ad gangen du kan hyre Jydekompagniet til en opgave. Dog plejer jeg ikke at skrive kontrakt på mere end et par måneder ad gangen med mulighed for forlængelse. Grunden til det ligger i, at freelancere ikke kun er begrænset til at arbejde for en virksomhed. Ved enkelte tilfælde kan der skrives kontrakt for mere end et par måneder, hvis det rette projekt bliver tilbudt.

Nar du hyrer Jydekompagniet, er det altid af en varighed på mindst 8 sammenhængende timer (fredag dog 6 timer). Der arbejdes som standard mandag – torsdag fra kl. 07.00 – 15.00 og fredag fra kl. 07.00 – 13.00. Arbejde udenfor dette tidsrum er mod et overtidstillæg og skal aftales særskilt. Der er ret til frokostpause på 30 minutter indeholdt i de 8 timer. Der kan også arbejdes under flextid mod forudindgået aftale.

Jydekompagniet har sin egen bil, som er udstyret med værktøj. Du betaler ikke noget for firmabilen, hvis der kun er tale om et arbejdssted om dagen, og afstanden ikke overstiger 24 km. pr. dag. Er der flere arbejdssteder, betales der et tillæg pr. km. eller en fast dagspris for servicevogn.

Jeg er typisk underlagt en igangværende kontrakt. Alt efter hvornår den udløber, vil vores samarbejde kunne påbegynde. Jeg anbefaler dig dog at kontakte mig hurtigst muligt, når du ved, der er et projekt i sigte, som du ønsker Jydekompagniets hjælp til. Så finder jeg hurtigst muligt ud af, om det er muligt at booke den planlagte periode.

Prisen afhænder af omstændighederne for indlejningen. Jydekompagniet har kompetencer inden for en del af el-branchens områder. Det koster mere at blive indlejet til teknikeropgaver end til opgaver som “almindelig” elektriker.

Timesatsen starter på 390 kr. excl. moms.
Indlejer du med henblik på, at der skal køres service til forskellige adresser, påregnes et tillæg pr. km.

Lad os tage en snak om, hvad prisen for din opgave skal være. Erfaring har lært mig, at vi begge får den bedste samarbejde ved at spille med åbne kort.

Som standard faktureres der ugentligt. Det vil sige, at der faktureres for den tid, der er brugt i løbet af den forgange uge. Regningen udstedes med en betalingsfrist på netto 8 dage.

 

Kan du ikke acceptere ovennævnte betingelser, kan vi altid tage en snak om, hvilket setup du ønsker.

Fik du ikke besvaret dit spørgsmål her, er du mere end velkommen til at tage kontakt ved at udfylde kontaktformularen, sende en mail på kontakt@jyde-kompagniet.dk eller ringe på +45 22 78 99 93.

Send dog ikke følsomme oplysninger som f.eks. CPR nr. eller opslyninger om kontonummer.

Kvalitet - Teknik - Service

Jydekompagniet - din samarbejdspartner!

Jydekompagniets firmabil
  • v/ Mads Skovgaard Eriksen
  • Mariendalsvej 34A St. Th 2000 Frederiksberg
  • +45 22 78 99 93
  • Kontakt@jyde-kompagniet.dk
  • CVR: 38 50 87 41

Jydekompagniet følger Cookie-lovgivningen og er GDPR Compliance