INDLEJNING

Lej en freelance elektriker i København

Det kan jeg gøre for din virksomhed

Kompetencer

Jydekompagnet tilbyder hjælp til virksomheder til kortere og længerevarende opgaver.
Målet er at kunne assistere inden for alt, hvad el-branchen tilbyder.  

Læs mere nedenfor 

Nybyggeri


Er du i gang med at bygge et mindre parcelhus? Eller står du for et stort kontorbyggeri midt i København? Jydekompagniet har kompetencer til små såvel som større opgaver inden for nybyggeri.

Renovering


Er du i gang med et renoveringsprojekt? Også her kan Jydekompagniet assistere – selv når det hele skal skrottes og nye installationer er nødvendige. Jeg kan hjælpe med alt lige fra rilleskæring til montering.

CTS


Skal der programmeres, men mangler du en til alt det praktiske med at lave føringsveje, trække kabler og montering af det hele? Jydekompagniet vækker bygningen til live og kan assistere med det, du nu har behov for i forbindelse med etablering af CTS.

LAN Netværk


Har du brug for hjælp til at forbinde computerne i din virksomhed? Jydekompagniet kan hjælpe til ved LAN-projekter i alle størrelser lige fra det lille kontormiljø til det store hospital.

Hospitaler


Jydekompagniet har erfaring med el-arbejde hos hospitaler og kan derfor assistere med alt lige fra installationer i operationsstuer og scanningsrum til el-arbejde i konsultationsrum.

AV - Højtaler installation


Har du brug for hjælp til højttalerinstallation? Jydekompagniet har kompetencer inden for AV og kan således hjælpe med at servicere og installere 100v anlæg samt mindre lydanlæg.

AV - Billede


Skal der installeres infoskærme i receptionen? Eller projektorer i mødelokalet? Jydekompagniet kan hjælpe dig med installation og opsætning af infoskærme, projektorer, extender, systemer og lærreder.

Tavler


Jydekompagniet har også kompetencer inden for tekniske el-installationer, og kan derfor hjælpe med at udskifte og opsætte målertavler, gruppetavler, hovedtavler og styringstavler.

Serviceopgaver


Almindeligt el-arbejde er blandt Jydekompagniets kompetencer. Jeg kan derfor hjælpe med almindelig service, fejlfinding og fejlretningsopgaver hos både private og erhverv.

Kvalitet

En af forudsætningerne for at være freelancer er, at kunderne kan stole på, at kvaliteten er i fokus. Jeg lever i princippet kun af at sælge én vare. Derfor skal varen, og kvaliteten af den, også sidde lige i skabet hver gang, den bliver leveret! Det er kundens navn, der arbejdes under, og dermed er det deres tillid, der skal fortjenes og opretholdes. Det er et mål, jeg stræber efter at levere dag efter dag, kunde efter kunde.

Klemmerække til montering af ledningsforbindelser
Montering af et timer-relæ i en tavle

Teknik

Det er vigtigt med teknisk forståelse i el-branchen. Der findes et hav af produkter og løsninger som udbydes. At kunne mestre dem alle, er der ingen der kan. Men teknisk flair og interessen for at lære betyder, at fejl nedbringes og processen fra tegning til udførsel til slutprodukt bliver en god oplevelse. Det er sådan, du kan forvente, at der bliver arbejdet, når du hyrer Jydekompagniet.

Service

Noget, der er virkelig vigtigt, er den service, der leveres på den opgave, som skal varetages. Jeg lytter til kundens behov og rådgiver dem om det arbejde, de skal have lavet. Det er ikke altid det, som kunden tror de vil have, som de i sidste ende ønsker.

 

Som fagperson ligger ansvaret hos mig i at yde den nødvendige rådgivning til kunden, så løsningen der leveres, er den kunden bliver mest glad for. Når jeg kører fra en opgave, hvor jeg har rådgivet kunden til den bedste løsning, har det været en god dag. 

Det mener jeg er god service. Det får du hos Jydekompagniet. 

Jydekompagniets firmabil

FAQ

Når du lejer Jydekompagniet ind til en opgave for dit firma, er det din virksomhed som indlejer, der står for at have en godkendt Autorisation og KLS-system.

Kontrakten, der udarbejdes, henviser til: Bekendtgørelse Nr. 1414 fra D. 4/12-2018 – Kap. 3, §8 Bekendtgørelsen om autorisation og drift af virksomhed på el-, vvs- og kloakinstallationsområdet.

Som udgangspunktet er svaret ingenting! Du hyrer Jydekompagniet med det mest basale værktøj såsom skrue- og boremaskine, slagboremaskine, spændingstester samt det gængse håndværktøj til brug i el-branchen. Jeg kan også medbringe ting som arbejdslamper, båndsav, slagnøgle, stiksav, hulsave, linjelaser og andet specifikt værktøj.

Det hele kommer an på, hvad vi aftaler.

Det er noget, du helt bestemmer, når du hyrer Jydekompagniet. Lad og tage en snak om, hvordan du kunne tænke dig, at samarbejdet skal fungere. Så finder vi ud af en løsning.
Skal jeg varetage serviceopgaver for dig, er bilen som regel fyldt med det mest nødvendige. 

Alle materialer og forbrugsvarer brugt fra jydekompagniets bil vil blive påført fakturaen.

Der er ikke nogen faste begrænsninger på, hvor længe ad gangen du kan hyre Jydekompagniet til en opgave. Dog plejer jeg ikke at skrive kontrakt på mere end et par måneder ad gangen med mulighed for forlængelse. Grunden til det ligger i, at freelancere ikke kun er begrænset til at arbejde for én virksomhed. Ved enkelte tilfælde kan der skrives kontrakt for mere end et par måneder, hvis det rette projekt bliver tilbudt.

Nar du hyrer Jydekompagniet, er det altid af en varighed på mindst 8 sammenhængende timer (fredag dog 6 timer). Der arbejdes som standard mandag – torsdag fra kl. 07.00 – 15.00 og fredag fra kl. 07.00 – 13.00. Arbejde udenfor dette tidsrum er mod et overtidstillæg og skal aftales særskilt. Der er ret til frokostpause på 30 minutter indeholdt i de 8 timer. Der kan også arbejdes under flextid mod forudindgået aftale.

Jydekompagniet har sin egen bil, som er udstyret med værktøj. Du betaler ikke noget for firmabilen, hvis der kun er tale om et arbejdssted om dagen, og afstanden ikke overstiger 24 km. pr. dag. Er der flere arbejdssteder, betales der et tillæg pr. km. eller en fast dagspris for servicevogn.

Jeg er typisk underlagt en igangværende kontrakt. Alt efter hvornår den udløber, vil vores samarbejde kunne påbegynde. Jeg anbefaler dig dog at kontakte mig hurtigst muligt, når du ved, der er et projekt i sigte, som du ønsker Jydekompagniets hjælp til. Så finder jeg hurtigst muligt ud af, om det er muligt at booke den planlagte periode.

Prisen afhænger af omstændighederne for indlejningen. Jydekompagniet har kompetencer inden for en del af el-branchens områder. Det koster mere at blive indlejet til teknikeropgaver end til opgaver som “almindelig” elektriker. Indlejer du med henblik på, at der skal køres service til forskellige adresser, påregnes et tillæg pr. km. 

 

Lad os tage en snak om, hvad prisen for din opgave skal være. Erfaring har lært mig, at vi begge får det bedste samarbejde ved at spille med åbne kort.

Som standard faktureres der ugentligt. Det vil sige, at der faktureres for den tid, der er brugt i løbet af den forgangne uge. Regningen udstedes med en betalingsfrist på netto 8 dage.

 

Kan du ikke acceptere ovennævnte betingelser, kan vi altid tage en snak om, hvilket setup du ønsker.

Fik du ikke besvaret dit spørgsmål her, er du mere end velkommen til at tage kontakt ved at udfylde kontaktformularen, sende en mail på kontakt@jyde-kompagniet.dk eller ringe på +45 22 78 99 93.

Send dog ikke følsomme oplysninger som f.eks. CPR nr. eller opslyninger om kontonummer.

Kvalitet - Teknik - Service

Jydekompagniet - din samarbejdspartner!

Jydekompagniets firmabil
  • v/ Mads Skovgaard Eriksen
  • Mariendalsvej 34A St. Th 2000 Frederiksberg
  • +45 22 78 99 93
  • Kontakt@jyde-kompagniet.dk
  • CVR: 38 50 87 41

Jydekompagniet følger Cookie-lovgivningen og er GDPR Compliance