OM

Manden bag Jydekompagniet

Mads Skovgaard Eriksen indehaver Jydekompagniet
Mads Skovgaard Eriksen
Indehaver / Elektriker

Hej

Mit navn er Mads. Jeg står bag Jydekompagniet, som til daglig har base på Frederiksberg i det centrale København.

Jeg er uddannet elektriker og blev det ved Den Jyske Håndværkerskole efter at have tilbragt min læretid hos El:Con Viborg & Århus fra 2010-2014. Som nyudlært elektriker tilbragte jeg et par år hos forskellige firmaer for at prøve kræfter med, hvad branchen havde at tilbyde.

Men jeg var tørstig efter mere og nye udfordringer.

I 2016 rev jeg teltpælene op af den jyske muld og tog turen permanent over broen. Jeg flyttede til København, da størstedelen af mine arbejdsopgaver alligevel befandt sig her.

I 2017 tog jeg så springet og startede op som freelance elektriker med Jydekompagniet. Det har været en stor succes med mange og spændende arbejdsopgaver til følge. Med Jydekompagniet kan jeg vælge, hvilke kompetencer jeg helst vil arbejde med og hele tiden dygtiggøre mig yderligere – det synes jeg er en enorm frihed.

Nu er jeg her, og jeg har ikke set mig tilbage siden!

Hvis du har brug for at leje en elektriker ind til en opgave i eller omkring København, står jeg til rådighed, så opgaven bliver fuldført i tråd med dine ønsker og forventninger.

Kontakt mig gerne allerede i dag på telefon +45 22 78 99 93 eller skriv en mail til mig på kontakt@jyde-kompagniet.dk.

  • v/ Mads Skovgaard Eriksen
  • Mariendalsvej 34A St. Th 2000 Frederiksberg
  • +45 22 78 99 93
  • Kontakt@jyde-kompagniet.dk
  • CVR: 38 50 87 41

Jydekompagniet følger Cookie-lovgivningen og er GDPR Compliance